Verzenden

Bericht
Telefoonnummer
Email
Voor- en achternaam

Heb je na het lezen van de website nog vragen? Neem dan gerust contact op via onderstaand contactformulier. We horen graag van je en zullen spoedig op je bericht reageren! Je kunt ons ook altijd bellen of mailen. 

Contact

Adres: Koelmalaan 350, Unit 5.01, 1812 PS Alkmaar

Liever bellen? Dat kan.
Bel gerust naar Maaike op 06 12 15 91 92
of Jacqueline op 06 12 45 19 05

Of neem via de mail contact met ons op:
bellysisters@outlook.com

Bedankt voor je bericht en interesse! We hebben je bericht ontvangen en zullen spoedig contact met je opnemen.

Dankjewel!

Na +/- 12 tot 14 weken is jouw beeldje helemaal klaar en wordt het met alle zorgvuldigheid naar je huisadres gestuurd. Uiteraard is het ook mogelijk om je beeldje bij ons op te halen!

09. wanneer is mijn beeldje klaar?

Je kunt bij ons pinnen en contant betalen. Onze voorkeur gaat uit naar de pin.

08. Hoe kan ik betalen?

Jazeker! Je kiest zelf het gewenste bedrag. Wij zorgen ervoor dat de bon mooi wordt verpakt en maken er een persoonlijk cadeautje van. Als de cadeaubon is afgerekend sturen wij de cadeaubon naar je op.

07. Verkopen jullie ook cadeaubonnen?

We werken niet met een wachtlijst, maar raden je wel aan je afspraak een aantal weken van te voren in te plannen, zodat je zeker bent van een plekje. Om te zien op welke dagen wij werken en welke tijden nog beschikbaar zijn, kan je een afspraak maken in ons boekingssysteem. We raden je aan om de afspraak te plannen als je rond de 33-36 weken zwanger bent. Ontdek je ons later en ben je al bijna uitgerekend? Geen probleem. Je kan tot het laatste moment nog bij ons langskomen voor een afspraak.

06. Hebben jullie een wachtlijst? 

Dit is niet nodig. We bewerken de scan zo (of helemaal niet) dat jij er helemaal tevreden mee bent, met of zonder (schaam) haar.

05. Moet ik me van tevoren ontharen?

Jazeker. We begrijpen dat het fijn is om iemand mee te nemen.

04. Mag ik iemand meenemen?

Een afspraak duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur.

03. Hoe lang duurt een afspraak?

Nee, Absoluut niet. Onze scanner werkt met dezelfde technologie als een fotocamera en maakt bijna 1000 foto’s per minuut. De flitsen van de scanner kunnen vervelend zijn, hiervoor hebben we een zonnebril die je op kunt zetten.

02. Is het scannen gevaarlijk voor de baby?

Je mag je eigen badjas meenemen zodat je het niet koud krijgt en jij je op je gemak voelt. Als je het prettig vindt om met kleding gescand te worden, dan is het belangrijk dat je naadloos en huidkleurig ondergoed aantrekt. 

01. Moet ik nog iets meenemen?

Veelgestelde vragen