Je zwangere buik vereeuwigen is een prachtige ode aan je zwangerschap – en wij helpen je er graag bij! In de sfeervolle stad Alkmaar hebben we – aan de rand van de snelweg - een heuse BellySisters Experience ingericht waar je je zwangere buik kunt vastleggen. Vergeet daarna niet de sfeervolle Kaasstad in te duiken voor een lekkere lunch of shopsessie!

Maak een beeldje van je zwangere buik in Alkmaar!

Wat leuk dat we je mogen ontvangen! Wanneer je een afspraak maakt, betaal je €20,– reserveringskosten. Dit bedrag brengen we in mindering zodra je je beeldje bij ons in de studio betaalt. De afspraak (inclusief het scannen) duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur.

Onze BellySisters Experience Studio in Alkmaar is geopend op woensdag van 13:00 uur tot 21:00 uur
en op donderdag, vrijdag en zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur. 

Op woensdag is het mogelijk je scan afspraak te combineren met een zwangerschapsmassage en op donderdag en zaterdag met een mini fotoshoot.

Maak je afspraak

BellySisters is voor iedereen binnen en buiten de landgrenzen. Ben je langer onderweg om onze studio te bereiken? Dan vind je het vast fijn om te horen dat we pal aan de snelweg gevestigd zijn. Parkeren kan gemakkelijk op het parkeerterrein naast het gebouw. Zo hoef je hier niet al voor je afspraak mee bezig te zijn en kun je over belangrijke zaken nadenken: hoe het beeldje van je zwangere buik er uit moet komen te zien bijvoorbeeld!

BellySisters in Alkmaar – goed bereikbaar!

Na het scanproces voor het beeld van je zwangere buik is er zo veel meer te doen in het historische Alkmaar! Wandel over de Oudegracht of Verdronkenoord, haal een taartje bij Sencha of lunch bij het gezellige SOEPP. Winkel vervolgens in de Oude Stad voor bijzondere winkeltjes waar je zeker even binnen moet lopen.

Meer in Alkmaar: hotspots na de scanafspraak van je beeldje

Met een flinke dosis West-Friese nuchterheid helpen Maaike, Jacqueline, Daisy, Ellen of Astrid – allen geboren en getogen in of rondom Alkmaar - je graag met het vereeuwigen van je zwangere buik in een 3D-beeld. Voordat we beginnen brengen we eerst je wensen in beeld en maken uitgebreid kennis, zodat je precies weet wat de mogelijkheden zijn.

Nuchterheid uit Alkmaar wanneer je een beeldje van je je zwangere buik maakt

Het is een prachtige ode aan je zwangerschap om de veilige haven van je kleintje te laten vastleggen. De BellySisters, bestaande uit vijf vrouwen, helpen je graag in de studio in Alkmaar om deze herinnering van je zwangere buik te vangen in een 3D-beeldje.

Een beeld van je zwangere buik maken in hartje Alkmaar

De stad Alkmaar heeft, naast idyllische straatjes, adembenemende grachten en veel historie ook de BellySisters Experience: een plek waar je je zwangere buik kunt vereeuwigen in een 3D-beeldje. Laat jezelf na de afspraak verwonderen in de knusse straatjes in het oude centrum, creatieve pop-up winkeltjes of gezonde lunchtentjes – hartje Alkmaar is immers maar vijf minuten van het experience centrum vandaan!

Must do in Alkmaar: je zwangere buik vereeuwigen!

een heel bijzonder cadeau!