Je zwangere buik vereeuwigen is een prachtige ode aan je zwangerschap – en wij helpen je er graag bij! In de sfeervolle stad Alkmaar hebben we – aan de rand van de snelweg - een heuse BellySisters Experience ingericht waar je je zwangere buik kunt vastleggen. Vergeet daarna niet de sfeervolle Kaasstad in te duiken voor een lekkere lunch of shopsessie!

Maak een beeldje van je zwangere buik in Alkmaar!

werkwijze

maak hier je afspraak

Maak je afspraak hier!

impressie studio

Je buik is de veilige haven van je kleintje. Een plek die zorgt, beschermt en laat wennen aan een wereld daarbuiten. En het mooie? Iedere buik is anders. Groot of klein, met of zonder tijgerstreepjes, juist naar voren of niet. De zwangere buik dient één en hetzelfde doel: volledige bescherming voor je baby. Een ode aan je buik!

Een tastbare herinnering aan je zwangerschap

@marlouvolkerink

Marlou volkerink

Het beeldje heeft een ere plekje gekregen bij ons in huis, ik kijk er elke dag naar met een grote glimlach op mijn gezicht. Zo bijzonder dat je lichaam dit kan en voor eeuwig vast te laten leggen.

...

Wendy

Zo blij met wat de BellySisters mogelijk hebben gemaakt. Een mooie herinnering aan een klein wondertje. Ik voelde me erg op m’n gemak tijdens het proces door de professionaliteit en hun leuke persoonlijkheden. Het resultaat mag er zijn!

@naomivanasofficial

naomi van as

Zo blij dat ik, na lang twijfelen, heb besloten langs te gaan bij de BellySisters! Het was een hele leuke ervaring en het voelde ook meteen vertrouwd. Bedankt voor het prachtige beeldje.

Mooie woorden

BellySisters is voor iedereen binnen en buiten de landgrenzen. Ben je langer onderweg om onze studio te bereiken? Dan vind je het vast fijn om te horen dat we pal aan de snelweg gevestigd zijn. Parkeren kan gemakkelijk op het parkeerterrein naast het gebouw. Zo hoef je hier niet al voor je afspraak mee bezig te zijn en kun je over belangrijke zaken nadenken: hoe het beeldje van je zwangere buik er uit moet komen te zien bijvoorbeeld!

BellySisters in Alkmaar – goed bereikbaar!

Na het scanproces voor het beeld van je zwangere buik is er zo veel meer te doen in het historische Alkmaar! Wandel over de Oudegracht of Verdronkenoord, haal een taartje bij Sencha of lunch bij het gezellige SOEPP. Winkel vervolgens in de Oude Stad voor bijzondere winkeltjes waar je zeker even binnen moet lopen.

Meer in Alkmaar: hotspots na de scanafspraak van je beeldje

Met een flinke dosis West-Friese nuchterheid helpen Maaike, Jacqueline, Daisy, Ellen of Astrid – allen geboren en getogen in of rondom Alkmaar - je graag met het vereeuwigen van je zwangere buik in een 3D-beeld. Voordat we beginnen brengen we eerst je wensen in beeld en maken uitgebreid kennis, zodat je precies weet wat de mogelijkheden zijn.

Nuchterheid uit Alkmaar wanneer je een beeldje van je je zwangere buik maakt

Het is een prachtige ode aan je zwangerschap om de veilige haven van je kleintje te laten vastleggen. De BellySisters, bestaande uit vijf vrouwen, helpen je graag in de studio in Alkmaar om deze herinnering van je zwangere buik te vangen in een 3D-beeldje.

Een beeld van je zwangere buik maken in hartje Alkmaar

De stad Alkmaar heeft, naast idyllische straatjes, adembenemende grachten en veel historie ook de BellySisters Experience: een plek waar je je zwangere buik kunt vereeuwigen in een 3D-beeldje. Laat jezelf na de afspraak verwonderen in de knusse straatjes in het oude centrum, creatieve pop-up winkeltjes of gezonde lunchtentjes – hartje Alkmaar is immers maar vijf minuten van het experience centrum vandaan!

Must do in Alkmaar: je zwangere buik vereeuwigen!

een heel bijzonder cadeau!