Je zwangere buik vereeuwigen in een 3D-beeldje is een prachtige ode aan je zwangerschap. In het hart van de provincie Antwerpen in het groene Schoten, hebben we een sfeervolle studio waar je je zwangere buik kunt vastleggen!

Maak een beeldje van je zwangere buik in Antwerpen!

Tevreden zwangere mama's gingen je voor 
5000+

maak hier je afspraak

Maak je afspraak hier!

LEES ALLES OVER ONS!

Humor, zelfspot, gezelligheid en een hoop liefde. Met die woorden omschrijven we onszelf als Sisters, vrouwen en moeders. We ondernemen recht vanuit ons hart en zijn gewoon onszelf. Iedere Sister geeft je de ruimte en veiligheid om jezelf te zijn, zodat we allebei genieten van de afspraak. Want we zijn er voor jou en met jou. 

Wat ons gelukkig maakt? Als we door onze passie, jou zien stralen met je meest dierbare herinnering. Zo maken we de wereld een klein beetje mooier. 

Nieuwsgierig naar de verhalen, talenten en typische weetjes van elke Sister?

Over het team BellySisters

@NAOMIVANASOFFICIAL

NAomi van as

Zo blij dat ik, na lang twijfelen, heb besloten langs te gaan bij de BellySisters! Het was een hele leuke ervaring en het voelde ook meteen vertrouwd. Bedankt voor het prachtige beeldje. 

@natalievijfhuizen

natalie vijfhuizen

Mijn allerlaatste zwangerschap vastgelegd in een mooi bronzen 3D beeldje, zo bijzonder! Heel fijn geholpen door de meiden van BellySisters en ik kan niet wachten om het beeldje te ontvangen! 

@mariekeelsinga

Marieke Elsinga

 Wat ben ik blij met het prachtige bronzen beeldje dat ik bij BellySisters heb laten maken tijdens mijn zwangerschap. Elke keer als ik er naar kijk denk ik: "Wow, toen zat Jip je nog in mijn buik!" 

Mooie woorden

Met veel liefde en passie helpen Steffie en Kaitlin, ons team van meiden uit Antwerpen - je graag met het vereeuwigen van je zwangere buik in een 3D-beeld. Voordat we beginnen maken we eerst uitgebreid kennis, en brengen je wensen in beeld om deze te koppelen aan onze mogelijkheden.

Liefde en passie uit Antwerpen wanneer je een beeldje van je je zwangere buik maakt

Na het scanproces voor het beeld van je zwangere buik is er zoveel meer te doen in het prachtige Antwerpen! Ga wandelen door het prachtige oude centrum, verken de smalle straatjes en creatieve boetiekjes en strijk neer bij een van de gezellige terrasjes en restaurantjes die de stad rijk is!

Meer in Antwerpen: to do tips na de scanafspraak van je beeldje

We vinden het belangrijk om voor iedereen goed bereikbaar te zijn. Daarom hebben we ervoor gekozen om ons niet in centrum van Antwerpen te vestigen, maar net daarbuiten in het mooie Schoten. Moet je iets langer rijden dan gehoopt? Dan beloven we je dat de afspraak de moeite waard is – en laten je niet naar huis gaan voordat al je wensen omtrent je beeldje van je zwangere buik zijn vervuld!

BellySisters in Antwerpen – goed bereikbaar!

Het is een prachtige ode aan je zwangerschap om de veilige haven van je kleintje te laten vastleggen. De BellySisters, bestaande uit tien vrouwen uit zowel Antwerpen als Alkmaar (Nederland), helpen je graag om deze herinnering van je zwangere buik te vangen in een 3D-beeldje.

Een beeld van je zwangere buik maken in hartje Antwerpen

Antwerpen staat tegenwoordig niet enkel meer bekend om zijn karakteristieke oude panden, stad van de mode en Belgische chocolade, maar ook om je zwangere buik te vereeuwigen. Na een bezoek aan De BellySisters, haal je je hart op in het centrum van Antwerpen, waarbij je wordt getrakteerd op een fantastische oude stad, gezellige winkelstraatjes en heerlijke restaurants!

Must do in Antwerpen:
je zwangere buik vereeuwigen!

een heel bijzonder cadeau!

*je ontvangt automatisch maandelijks onze nieuwsbrief in je mailbox

Schrijf je in en maak iedere maand kans!

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-