Je zwangere buik vereeuwigen in een 3D-beeldje is een prachtige ode aan je zwangerschap. In het hart van Noord-Holland hebben we een heus experience center waar je je zwangere buik kunt vastleggen – en meer!

Maak een beeldje van je zwangere buik in Noord-Holland!

Wat leuk dat we je mogen ontvangen! Wanneer je een afspraak maakt, betaal je €20,– reserveringskosten. Dit bedrag brengen we in mindering zodra je je beeldje bij ons in de studio betaalt. De afspraak (inclusief het scannen) duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur.

Onze BellySisters Experience Studio in Alkmaar is geopend op woensdag van 13:00 uur tot 21:00 uur
en op donderdag, vrijdag en zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur. 

Op woensdag is het mogelijk je scan afspraak te combineren met een zwangerschapsmassage en op donderdag en zaterdag met een mini fotoshoot.

Maak je afspraak

We vinden het belangrijk om voor iedereen goed bereikbaar te zijn. Of je nu uit Friesland, Den Haag of Zeeland moet komen. Daarom zit onze studio aan de rand van de snelweg. Moet je iets langer rijden dan gehoopt? Dan beloven we je dat de afspraak de moeite waard is – en laten je niet naar huis gaan voordat al je wensen omtrent je beeldje van je zwangere buik zijn vervuld!

BellySisters in Noord-Holland – goed bereikbaar!

Na het scanproces voor het beeld van je zwangere buik is er zo veel meer te doen in het prachtige Noord-Holland! Ga wandelen bij strand Castricum, slenter door het creatieve kustplaatsje Bergen of probeer eens een typisch Noord-Hollandse autoroute langs idyllische plekken! 

Meer in Noord-Holland: to do tips na de scanafspraak van je beeldje

Met een flinke dosis West-Friese nuchterheid helpen Maaike, Jacqueline, Daisy, Ellen of Astrid – allen uit de kop van Noord-Holland - je graag met het vereeuwigen van je zwangere buik in een 3D-beeld. Voordat we beginnen maken we eerst uitgebreid kennis, en brengen je wensen in beeld om deze te koppelen aan onze mogelijkheden.

Nuchterheid uit Noord-Holland wanneer je een beeldje van je je zwangere buik maakt

Het is een prachtige ode aan je zwangerschap om de veilige haven van je kleintje te laten vastleggen. De BellySisters, bestaande uit vijf vrouwen uit Noord-Holland, helpen je graag om deze herinnering van je zwangere buik te vangen in een 3D-beeldje. 

Een beeld van je zwangere buik maken in hartje Noord-Holland

De provincie Noord-Holland staat tegenwoordig niet enkel meer bekend om de bollenvelden en polders, maar ook om je zwangere buik te vereeuwigen. Na een bezoek aan de experience center van De BellySisters, haal je je hart op in het centrum van de ‘Kaeskoppenstad’, waarbij je wordt getrakteerd op gezellige winkelstraatjes, knusse boetiekjes en mooie grachten!

Must do in Noord-Holland: je zwangere buik vereeuwigen!

een heel bijzonder cadeau!