of BEKIJK DE WERKWIJZE VAN HET ECHOBEELD

Bekijk direct de soorten echobeelden

Maak het eerste stukje leven van je baby tastbaar en voel elke dag weer hoe bijzonder dit is.

Voor altijd bewonderen hoe je baby in je buik groeide

De eerste in Nederland met brons gegoten echobeelden, gemaakt door een ambachtelijke bronsgieter

Het moment dat je twee streepjes op je zwangerschapstest ziet staan, daar begint het allemaal. Je baby groeit van niks naar een levend mens. Het wonder zit 9 maanden lang in je buik en dat is een bijzonder gevoel. 

Je lichaam verandert en je voelt van alles. Er groeit nieuw leven in je buik. Het is een gevoel dat alleen jij kent. Je bent nieuwsgierig naar hoe je kind eruit ziet en kijkt uit naar elke echo.

Hoe bijzonder is het als je het allereerste stukje van het leven in je buik kan vereeuwigen? En daardoor altijd weer terug kan naar het moment dat je kind zijn of haar eigen gezicht en lichaam krijgt? Met een 3D echobeeld houd je dit gevoel levend en maak je het zichtbaar.

Voel de kracht van het leven in je buik

Een kunstwerk dat je met trots op een speciale plek in huis zet. Een beeld van het hoofdje of het hele lichaam van je kind.

  • een scan van de fase die jij het mooiste vindt: het allereerste leven vereeuwig je al vanaf week 8 
  • met opvallende details, want we werken samen met echopraktijken die de beste apparatuur gebruiken. 
  • helemaal in jouw stijl, want je kiest uit een kunststof of bronzen beeld. 

Transformeer de groei van je baby in een kunstwerk

Let op: het is onmogelijk om exact hetzelfde echobeeld te maken als de voorbeelden hierboven.
De kwaliteit van de scan is afhankelijk van factoren zoals de ligging van je baby, het BMI van de zwangere vrouw en de hoeveelheid vruchtwater.

30 weken

26 weken

20 weken

12 weken

8 weken

Wanneer wil jij de groei van je baby vastleggen?

Een beeld is inclusief pin op steen of hout. Wil je je beeld liever op een sokkel? Dit is mogelijk voor €35,-

Wil je het echobeeld groter dan 12 cm? Dat kan! Stuur ons een bericht met het aantal centimeters, dan krijg je een nieuwe prijs.

Een beeld is inclusief pin op steen of hout. Wil je je beeld liever op een sokkel? Dit is mogelijk voor €35,-
Wil je het echobeeld groter dan 12 cm? Dat kan! Stuur ons een bericht met het aantal centimeters, dan krijg je een nieuwe prijs.

€1075

€995

Tarief

12cm

10cm

Formaat

De Bronze Sister bestaat voor 100% uit brons en is een stuk zwaarder dan de kunststof beelden. Het bronzen beeld is écht onze trots door haar pure uitstraling en het ambachtelijke handwerk van onze bronsgieter. Om het beeld af te maken, plaatsen we het standaard op een stuk steen of hout.

Bronze Sister

Brons gegoten beelden

€475

€435

tarief

12cm

10cm

Formaat

De Bohemian & Nude sister zijn gemaakt van hars waardoor er nauwelijks tot geen printlijnen zichtbaar zijn. Het beeld bewerken we met de hand en coaten we met een bronzen of zachte nude kleur en een beschermlaag. Om het beeld af te maken, plaatsen we het standaard op een stuk steen of hout.

Bohemian & Nude Sister

Kunststof beelden

Tarieven

Maak hier je online of offline afspraak

Nu is het onze beurt. We maken je beeld met liefde en zorgvuldigheid. Na de handbewerking in ons atelier, is je echobeeld klaar! 16 tot 20 weken later staat deze bij ons op je te wachten of versturen we deze naar je huisadres.

De groei van je kind komt tot leven

Stap 5

Vandaag zie je in de online of offline afspraak, het echobeeld waar we jouw beeld van maken. Natuurlijk kiezen we voor de beste 3D echo, maar het is afhankelijk hoe je kindje ligt. In deze afspraak van een half uur helpen we je bij het maken van juiste keuzes. Ga je voor kunststof of brons? En wil je het beeld op een stuk steen, hout of sokkel? We delen ons advies voor het mooiste resultaat!

Een stap dichter bij je echobeeld

Stap 4

Het is zover! Je gaat langs bij de echopraktijk voor een 3D echo van je kindje. De betaling van de 3D echo vindt plaats bij de echopraktijk. Mocht de 3D echo niet lukken, dan zijn de voorwaarden van de praktijk van toepassing. Meestal krijg je een gratis herkansing. Als de echo gelukt is, stuurt de praktijk deze naar ons door. Wij doen de digitale bewerking, jij kijkt alvast uit naar stap 4.

De 3D echo

Stap 3

Als de afspraak bij de echopraktijk staat, maak je via ons boekingsysteem op de website, een offline (bij ons in de studio) of online (via zoom) afspraak bij ons. Plan dit minimaal 2 weken nadat jij je 3D echo laat maken. Dan hebben we genoeg tijd voor de digitale bewerking en zie je op de afspraak direct hoe je beeld eruit komt te zien.

Plan je afspraak bij ons

Stap 2

De belangrijkste stap eerst: maak je afspraak bij een van de aangesloten echopraktijken voor een 3D echo. De betaling voor de 3D echo vindt plaats bij de praktijk zelf. Voor het mooiste resultaat laat je 3D echo maken tussen week 10 en week 30.

Maak je afspraak bij de echopraktijk

Stap 1

Zo geef jezelf een herinnering voor het leven

Vragen van andere zwangere vrouwen

01

Nee, wij werken samen met praktijken die werken met de allerbeste echo-apparatuur. Dit is nodig om het mooiste beeld met details voor je te kunnen maken. De praktijken waarmee we werken zijn verspreid door het hele land.

02

Nee dit hoeft niet, maar mag natuurlijk wel. De echopraktijk stuurt je 3D scan naar ons en daarna hebben we een offline of online afspraak. Het is net wat jij fijner vindt. We laten je zien hoe de 3D echo eruitziet en welke materialen mogelijk zijn. Dit is ook het moment om je wensen voor het beeld definitief te maken.

03

Ons advies is om dit te doen tussen week 10 en week 30. In deze periode is je baby het beste in beeld. Doe je dit later of eerder? Dan is de kans groter dat je baby niet helemaal in beeld is.

04

Nee, dat is lastig. Het is afhankelijk van hoe je kind op dat moment ligt. Soms zie je alleen het gezicht, terwijl op een ander moment het hele lichaam in beeld kan zijn. Natuurlijk bepaal je zelf altijd van welk materiaal we je beeld gaan maken en zie je vooraf de 3D echo waarvan we het beeld gaan maken.

05

Ja, in de online of offline afspraak met ons zie je welk 3D echo beeld het mooiste is voor een beeld. Als jij hier ook blij mee bent, maken we er een beeld van!

Heb je twijfels of vragen? Deel het met ons

Stuur ons hier een bericht