Leer ons beter kennen

Met een team van twaalf fantastische vrouwen, maken we de herinnering aan jouw zwangerschap of reis naar het moederschap tastbaar. Wij geloven dat we met het maken van onze beelden - het vastleggen van misschien wel je meest dierbare herinnering - de wereld een klein beetje mooier maken. Voor jou, met jou.

De Sisters

Een impulsieve chaoot die het liefst alles op haar eigen(wijze) manier doet. Reislustig en nieuwsgierig met een passie voor fotografie waarbij Sev & Lio de show stelen. Een tikkeltje gek maar altijd de vrolijke optimist die leeft in het moment en geniet van kleine dingen. Laat zich inspireren door verhalen van mensen, om zo elke dag een beetje wijzer te worden.

Maaike

'90

Een gepassioneerde moeder van drie, die nooit stil zit. Een keukenprinses en gezelligheidsdier die naast een druk gezinsleven haar handen niet omdraait voor een paar culinaire hoogstandjes. Ondernemer in hart en nieren en kan zichzelf verliezen in een bordspel of karaoke avond. Een optimistische realist die pas echt gelukkig wordt van andermans geluk.

Jacqueline

'79
De meiden in Alkmaar!

Een sociale en creatieve mommy die naast haar werk bij de BellySisters een eigen onderneming Studio Papermoon heeft in (geboorte)kaarten en illustraties. Deelt graag over haar interieur en het moederschap op Instagram. Geniet van verre reizen, gezelligheid met vriendinnen, maar bovenal van haar gezin met man Frank en dochtertje Wies.

Manon

'91

Deze enthousiaste en zorgzame moeder van twee meiden is een bezige bij en gaat graag op pad met haar gezin. Drinkt elke dag een heerlijke cappuccino, want het is altijd tijd voor koffie. Heeft een passie voor interieur en kan zich helemaal verliezen in Instagram en social media. Naast het scannen van alle prachtige vrouwen in de studio is zij ook creatief in het atelier.

Leonie

'90

Deze mommy zoekt in alles een avontuur, is het een aantal jaar wonen in het buitenland of een kickboxwedstrijd - niets te gek. Een echte 'foodie' die haar energie graag in sporten stopt, het liefste elke dag wel even. Houdt van nieuwe mensen leren kennen, maar geniet ook van de rust thuis samen met haar gezin. Een echte energiebom die graag bijdraagt aan het maken van mooie herinneringen.

Astrid

'89

Team Nederland

Gezellige en positieve mama van drie meiden. Is een echt mensen mens en staat altijd voor iedereen klaar. Springt graag op haar racefiets voor een rondje door de polder en kijkt stiekem het liefst nog dagelijks naar GTST. Heeft altijd moeder willen worden en draagt daarom graag bij aan het vereeuwigen van hetgeen dat zo dierbaar is.

Marjolein

'93

Een open en rustige moeder zonder blad voor haar mond. Ze zit het liefst de hele dag in de zon met een boek en leest alles rondom liefde, relaties en ouderschap. Of kruipt graag achter haar naaimachine om haar eigen babyuitzet in elkaar te knutselen. Heeft enorm veel bewondering voor alle zwangere vrouwen en probeert van elke afspraak een feestje te maken.

Kelly

'93

Liefdevolle moeder van drie kanjers. Geniet van het zorgen voor haar gezin en kan heerlijk opladen van een fijne wandeling in de natuur met een goede podcast, dansen op een festival of een bezoekje aan de sauna. Kan geen genoeg krijgen van mooie gesprekken over het moederschap en alles rondom het krijgen van een kindje.

Daisy

'91

Zorgzame moeder die elke dag geniet van haar dierbare gezin. Druk zijn is haar manier van leven. Geniet van koffie drinken in de stad, lange tafelavonden met vrienden en familie of een lekker avondje bankhangen. Is gefascineerd door zwangerschappen en geboortes en kan daar het liefst de hele dag over praten. Haar levensmotto; het juiste moment is nu!

Daniëlle

'94
De meiden in Schoten!

Een creatieve mama van een dochter en een echte familiemens. Familiebezoekjes of afspreken met vrienden is iets waar ze enorm van kan genieten met koffie of een lekker wijntje erbij. Een creatieve duizendpoot die enorm veel waarde hecht aan het koesteren van herinneringen. Het ene moment bevindt ze zich achter de naaimachine, het andere moment tussen de zaagmachines.

Lynn

'89

Een gedreven onderneemster die met trots ook nog haar eigen babywebshop runt en newborns en gezinnen fotografeert. Haar toewijding aan het ouderschap weerspiegelt niet alleen haar professionele inzet, maar ook haar persoonlijke reis naar het moederschap, gezien ze zelf een grote kinderwens heeft. Geniet van tijd door te brengen met haar familie en frietjes te eten.

Kaitlin

'98

Een jonge, zorgzame en ondernemende moeder van twee meiden: Loïs en Vieve. Soms een tikkeltje chaotisch en impulsief. Altijd open en eerlijk over het moederschap. Naast haar werk bij Bellysisters, ook eigenaresse van haar eigen baby- en kinderkleding webshop Warehouse For Kids. Een hapje ergens eten en vervolgens naar het Casino is haar perfecte avondje uit. Verder geniet ze van alle tijd die ze samen met het gezin doorbrengt.

Steffie

'95

Team België