Je buik is de veilige haven van je kleintje. Een plek die zorgt, beschermt en laat wennen aan een wereld daarbuiten. En het mooie? Iedere buik is anders. Groot of klein, met of zonder tijgerstreepjes, juist naar voren of niet. De zwangere buik dient één en hetzelfde doel: volledige bescherming voor je baby. Een ode aan je buik!

Een tastbare herinnering aan je zwangerschap

Wat leuk dat we je mogen ontvangen! Wanneer je een afspraak maakt, betaal je €20,– reserveringskosten. Dit bedrag brengen we in mindering zodra je je beeldje bij ons in de studio betaalt. De afspraak (inclusief het scannen) duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur.

Onze locatie in Alkmaar is geopend op zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur. Locatie Hoorn is geopend op woensdag van 13:00 uur tot 21:00 uur en op donderdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Maak je afspraak

Baby bump uniek vastleggen

Eenmaal vervaardigd, verdient je kunstwerk de mooiste plek in huis. Ook leuk: Doop 'm tot familiestuk en geef het 3D-beeld later mee aan je kind als tastbare herinnering!

Een van onze favoriete beeldjes is de Bronze Sister. Dit exemplaar wordt niet geprint, maar ambachtelijk gegoten door onze bronsgieter. Kies bij deze variant voor een licht of donker gepatineerde uitvoering.

Bronzen beeld van je buik

De digitale scan wordt vervolgens geoptimaliseerd, waarna het beeldje met een hoogwaardige 3D-printer wordt gemaakt in de door jou gekozen stijl. We bewerken de 3D-print van je zwangere buik tot slot met de hand voor je na. Je kunt kiezen uit diverse uitvoeringen: van kunststof tot brons, met een prachtig metalen laag of juist tentoongesteld op een sokkel of pin.

3D-print zwangere buik

We maken je zwangerschapsbeeldje door 3D-fotografie te combineren met hoogwaardige printtechnieken en eeuwenoude ambacht, zoals bronsgieten. Dit doen we door je zwangere lichaam te scannen met een 3D-scanner, waarbij je zelf de gewenste houding van je lichaam bepaalt. Uiteraard helpen wij je bij het vinden van je ideale positie.

3D-scan baby bump

Als tastbare herinnering aan je zwangerschap, maken De BellySisters een 3D-beeldje van je zwangere buik. Speciaal voor jou, samen mét jou. Een uniek kunstwerk, 100% identiek aan je eigen lichaam.

Beeldje van je zwangere buik

een heel bijzonder cadeau!