Je baby bump: een van de dingen waar je niet omheen kunt tijdens de zwangerschap. Bij de één sneller zichtbaar dan bij de ander, maar het doel van alle groeiende buiken blijft hetzelfde – namelijk een veilig huisje bieden aan je baby. Wat is het vrouwenlichaam toch wonderbaarlijk en bijzonder!

Een 3D-beeldje van je baby bump!

Tevreden zwangere mama's gingen je voor 
5000+

maak hier je afspraak

Maak je afspraak hier!

LEES ALLES OVER ONS!

Humor, zelfspot, gezelligheid en een hoop liefde. Met die woorden omschrijven we onszelf als Sisters, vrouwen en moeders. We ondernemen recht vanuit ons hart en zijn gewoon onszelf. Iedere Sister geeft je de ruimte en veiligheid om jezelf te zijn, zodat we allebei genieten van de afspraak. Want we zijn er voor jou en met jou. 

Wat ons gelukkig maakt? Als we door onze passie, jou zien stralen met je meest dierbare herinnering. Zo maken we de wereld een klein beetje mooier. 

Nieuwsgierig naar de verhalen, talenten en typische weetjes van elke Sister?

Over het team BellySisters

@NAOMIVANASOFFICIAL

NAomi van as

Zo blij dat ik, na lang twijfelen, heb besloten langs te gaan bij de BellySisters! Het was een hele leuke ervaring en het voelde ook meteen vertrouwd. Bedankt voor het prachtige beeldje. 

@natalievijfhuizen

natalie vijfhuizen

Mijn allerlaatste zwangerschap vastgelegd in een mooi bronzen 3D beeldje, zo bijzonder! Heel fijn geholpen door de meiden van BellySisters en ik kan niet wachten om het beeldje te ontvangen! 

@mariekeelsinga

Marieke Elsinga

 Wat ben ik blij met het prachtige bronzen beeldje dat ik bij BellySisters heb laten maken tijdens mijn zwangerschap. Elke keer als ik er naar kijk denk ik: "Wow, toen zat Jip nog in mijn buik!" 

Mooie woorden

Duizenden baby bumps vereeuwigd!

Omdat we inmiddels al meer dan 1500 baby bumps hebben vereeuwigd, hebben we ontzettend veel ervaring met het maken van een tastbare herinnering. Heb je toch nog vragen of wil je eerst van de sfeer proeven in ons experience center? Dan ben je van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking. Parkeren is gratis, net als een kort bezoekje aan onze studio. Neem van tevoren wel even contact op dat je langskomt, zodat er iemand beschikbaar is om je te woord te staan.

Je hebt de knoop doorgehakt, je wilt graag een tastbare herinnering! Maar hoe gaat dat eigenlijk in z’n werk? Aan de hand van een handscanner wordt je lichaam in zo’n drie minuten vastgelegd in een 3D-foto. Deze 3D-foto is de basis van je 3D-beeld, en kun je zien als een soort mal. Afhankelijk van het type beeld wordt deze vervaardigd met moderne technieken of door een bronsgieter. 

Hoe je baby bump wordt omgetoverd tot een 3D-beeld

Hoewel we van buitenaf niets kunnen zien, gebeurt er eigenlijk enorm veel in die baby bump van je. Deze groeit maar liefst negen maanden met je baby mee, zodat hij of zij lekker de ruimte heeft om te bewegen. Van veel toekomstige mama’s horen we dat ze het na de zwangerschap lastig vinden om in te denken hoe hun zwangere buik er ook alweer uit zag. Met een 3D-beeldje kun je altijd even terug naar dat moment, waar en wanneer jij wilt.

De baby bump: een groot wonder

Het liefst wil je het nieuws al aan de hele wereld vertellen – je bent zwanger! Misschien is er nog niet veel te zien, maar dat komt met de tijd. Het is wel al leuk om na te denken hoe en óf je je zwangerschap wilt vereeuwigen. Door middel van een bijzondere zwangerschapsshoot, door met gips aan de slag te gaan of misschien wel met een baby bump 3D-beeld! Tastbaar en identiek aan je eigen, prachtige buik.

Baby bump 3D-beeld

Je zwangerschap is een groot avontuur! In het begin voelt het misschien nog wat onwenning, maar wanneer je baby bump eenmaal begint te groeien, wen je er steeds meer aan. Hoe mooi is het om die baby bump in 3d te laten vereeuwigen? Uniek en 100% identiek aan je eigen lichaam. 

Je baby bump gevangen in een uniek 3d beeldje

een heel bijzonder cadeau!

*je ontvangt automatisch maandelijks onze nieuwsbrief in je mailbox

Schrijf je in en maak iedere maand kans!

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-