Je baby bump: een van de dingen waar je niet omheen kunt tijdens de zwangerschap. Bij de één sneller zichtbaar dan bij de ander, maar het doel van alle groeiende buiken blijft hetzelfde – namelijk een veilig huisje bieden aan je baby. Wat is het vrouwenlichaam toch wonderbaarlijk en bijzonder!

Een 3D-beeldje van je baby bump!

Wat leuk dat we je mogen ontvangen! Wanneer je een afspraak maakt, betaal je €20,– reserveringskosten. Dit bedrag brengen we in mindering zodra je je beeldje bij ons in de studio betaalt. De afspraak (inclusief het scannen) duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur.

Onze BellySisters Experience Studio in Alkmaar is geopend op woensdag van 13:00 uur tot 21:00 uur
en op donderdag, vrijdag en zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur. 

Op woensdag is het mogelijk je scan afspraak te combineren met een zwangerschapsmassage en op donderdag en zaterdag met een mini fotoshoot.

Maak je afspraak

Duizenden baby bumps vereeuwigd!

Omdat we inmiddels al meer dan 1500 baby bumps hebben vereeuwigd, hebben we ontzettend veel ervaring met het maken van een tastbare herinnering. Heb je toch nog vragen of wil je eerst van de sfeer proeven in ons experience center? Dan ben je van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking. Parkeren is gratis, net als een kort bezoekje aan onze studio. Neem van tevoren wel even contact op dat je langskomt, zodat er iemand beschikbaar is om je te woord te staan.

Je hebt de knoop doorgehakt, je wilt graag een tastbare herinnering! Maar hoe gaat dat eigenlijk in z’n werk? Aan de hand van een handscanner wordt je lichaam in zo’n drie minuten vastgelegd in een 3D-foto. Deze 3D-foto is de basis van je 3D-beeld, en kun je zien als een soort mal. Afhankelijk van het type beeld wordt deze vervaardigd met moderne technieken of door een bronsgieter. 

Hoe je baby bump wordt omgetoverd tot een 3D-beeld

Hoewel we van buitenaf niets kunnen zien, gebeurt er eigenlijk enorm veel in die baby bump van je. Deze groeit maar liefst negen maanden met je baby mee, zodat hij of zij lekker de ruimte heeft om te bewegen. Van veel toekomstige mama’s horen we dat ze het na de zwangerschap lastig vinden om in te denken hoe hun zwangere buik er ook alweer uit zag. Met een 3D-beeldje kun je altijd even terug naar dat moment, waar en wanneer jij wilt.

De baby bump: een groot wonder

Het liefst wil je het nieuws al aan de hele wereld vertellen – je bent zwanger! Misschien is er nog niet veel te zien, maar dat komt met de tijd. Het is wel al leuk om na te denken hoe en óf je je zwangerschap wilt vereeuwigen. Door middel van een bijzondere zwangerschapsshoot, door met gips aan de slag te gaan of misschien wel met een baby bump 3D-beeld! Tastbaar en identiek aan je eigen, prachtige buik.

Baby bump 3D-beeld

Je zwangerschap is een groot avontuur! In het begin voelt het misschien nog wat onwenning, maar wanneer je baby bump eenmaal begint te groeien, wen je er steeds meer aan. Hoe mooi is het om die baby bump in 3d te laten vereeuwigen? Uniek en 100% identiek aan je eigen lichaam. 

Je baby bump gevangen in een uniek 3d beeldje

een heel bijzonder cadeau!