Het blijft een bijzonder gegeven: je buik als veilig onderkomen voor je kleintje tijdens de zwangerschap. Die tijd vliegt voorbij – en dan is het soms lastig in te denken hoe je zwangere buik er ook alweer uitzag. Liever een herinnering voor het leven? Dat kan met een 3D-buikbeeld, 100% uniek aan je eigen lichaam.

Een 3D-buikbeeld als dierbare herinnering

werkwijze

maak hier je afspraak

Maak je afspraak hier!

impressie studio

Je buik is de veilige haven van je kleintje. Een plek die zorgt, beschermt en laat wennen aan een wereld daarbuiten. En het mooie? Iedere buik is anders. Groot of klein, met of zonder tijgerstreepjes, juist naar voren of niet. De zwangere buik dient één en hetzelfde doel: volledige bescherming voor je baby. Een ode aan je buik!

Een tastbare herinnering aan je zwangerschap

@marlouvolkerink

Marlou volkerink

Het beeldje heeft een ere plekje gekregen bij ons in huis, ik kijk er elke dag naar met een grote glimlach op mijn gezicht. Zo bijzonder dat je lichaam dit kan en voor eeuwig vast te laten leggen.

...

Wendy

Zo blij met wat de BellySisters mogelijk hebben gemaakt. Een mooie herinnering aan een klein wondertje. Ik voelde me erg op m’n gemak tijdens het proces door de professionaliteit en hun leuke persoonlijkheden. Het resultaat mag er zijn!

@naomivanasofficial

naomi van as

Zo blij dat ik, na lang twijfelen, heb besloten langs te gaan bij de BellySisters! Het was een hele leuke ervaring en het voelde ook meteen vertrouwd. Bedankt voor het prachtige beeldje.

Mooie woorden

We adviseren om je buik in week 33 - 36 van je zwangerschap vast te leggen. Omdat je je unieke buikbeeld ontvangt nadat je kindje geboren is, is het vaak nóg specialer om je zwangere lijf van toen in handen te hebben en het in je op te nemen. Een manier om die bijzondere periode te herinneren en naar te kijken wanneer jij dat maar wilt.

Het 3D-buikbeeld: een herinnering voor het leven

Zoveel mensen zoveel wensen - daarom hebben we ook voor ieder wat wils. Variërend van diverse materialen in verschillende prijscategorieën tot een hoop manieren om je beeldje tentoon te stellen. En het leuke? Met zoveel verschillende opties zijn de buikbeeldjes niet vaak hetzelfde, waardoor het unieke op diverse manieren lading krijgt.

De verschillende mogelijkheden van een buikbeeldje

We horen de vraag vaker: of het maken van een 3D-buikbeeld ook maar enigszins gevaarlijk is voor je ongeboren kind. Absoluut niet! Met een handscanner creëren we de basis van jouw beeld. Omdat deze scanner dezelfde werking heeft als een normale fotocamera, merkt je kindje hier helemaal niets van en kun jij onbezorgd genieten van een bijzondere ervaring.

Jouw unieke buikbeeld – ongevaarlijk voor je kindje

Misschien ben je zenuwachtig wanneer je een afspraak maakt. Omdat je niet weet wat je te wachten staat, of omdat je het spannend vindt om uit de kleren te gaan. Daarom starten we de afspraak met een persoonlijk gesprek, om je eerst aan de omgeving te laten wennen. Pas wanneer jij er klaar voor bent, gaan we van start en duurt het maximaal drie minuten om je zwangere lichaam volledig te scannen voor jouw unieke buikbeeld.

Het proces van een buikbeeldje

Zwangere vrouwen bekijken vaak hun lijf om in hen op te nemen waar het vrouwelijk lichaam tot in staat is: van verandering tot groei en bescherming. Kon je dat beeld maar vastleggen, bewaren en voor eeuwig in een doosje stoppen. Maar wat nou als dat kon, in de vorm van een buikbeeldje?

Je prachtige zwangere buik vereeuwigen in een buikbeeldje

een heel bijzonder cadeau!