Het blijft een bijzonder gegeven: je buik als veilig onderkomen voor je kleintje tijdens de zwangerschap. Die tijd vliegt voorbij – en dan is het soms lastig in te denken hoe je zwangere buik er ook alweer uitzag. Liever een herinnering voor het leven? Dat kan met een 3D-buikbeeld, 100% uniek aan je eigen lichaam.

Een 3D-buikbeeld als dierbare herinnering

Tevreden zwangere mama's gingen je voor 
5000+

maak hier je afspraak

Maak je afspraak hier!

LEES ALLES OVER ONS!

Humor, zelfspot, gezelligheid en een hoop liefde. Met die woorden omschrijven we onszelf als Sisters, vrouwen en moeders. We ondernemen recht vanuit ons hart en zijn gewoon onszelf. Iedere Sister geeft je de ruimte en veiligheid om jezelf te zijn, zodat we allebei genieten van de afspraak. Want we zijn er voor jou en met jou. 

Wat ons gelukkig maakt? Als we door onze passie, jou zien stralen met je meest dierbare herinnering. Zo maken we de wereld een klein beetje mooier. 

Nieuwsgierig naar de verhalen, talenten en typische weetjes van elke Sister?

Over het team BellySisters

@NAOMIVANASOFFICIAL

NAomi van as

Zo blij dat ik, na lang twijfelen, heb besloten langs te gaan bij de BellySisters! Het was een hele leuke ervaring en het voelde ook meteen vertrouwd. Bedankt voor het prachtige beeldje. 

@natalievijfhuizen

natalie vijfhuizen

Mijn allerlaatste zwangerschap vastgelegd in een mooi bronzen 3D beeldje, zo bijzonder! Heel fijn geholpen door de meiden van BellySisters en ik kan niet wachten om het beeldje te ontvangen! 

@mariekeelsinga

Marieke Elsinga

 Wat ben ik blij met het prachtige bronzen beeldje dat ik bij BellySisters heb laten maken tijdens mijn zwangerschap. Elke keer als ik er naar kijk denk ik: "Wow, toen zat Jip je nog in mijn buik!" 

Mooie woorden

We adviseren om je buik in week 33 - 36 van je zwangerschap vast te leggen. Omdat je je unieke buikbeeld ontvangt nadat je kindje geboren is, is het vaak nóg specialer om je zwangere lijf van toen in handen te hebben en het in je op te nemen. Een manier om die bijzondere periode te herinneren en naar te kijken wanneer jij dat maar wilt.

Het 3D-buikbeeld: een herinnering voor het leven

Zoveel mensen zoveel wensen - daarom hebben we ook voor ieder wat wils. Variërend van diverse materialen in verschillende prijscategorieën tot een hoop manieren om je beeldje tentoon te stellen. En het leuke? Met zoveel verschillende opties zijn de buikbeeldjes niet vaak hetzelfde, waardoor het unieke op diverse manieren lading krijgt.

De verschillende mogelijkheden van een buikbeeldje

We horen de vraag vaker: of het maken van een 3D-buikbeeld ook maar enigszins gevaarlijk is voor je ongeboren kind. Absoluut niet! Met een handscanner creëren we de basis van jouw beeld. Omdat deze scanner dezelfde werking heeft als een normale fotocamera, merkt je kindje hier helemaal niets van en kun jij onbezorgd genieten van een bijzondere ervaring.

Jouw unieke buikbeeld – ongevaarlijk voor je kindje

Misschien ben je zenuwachtig wanneer je een afspraak maakt. Omdat je niet weet wat je te wachten staat, of omdat je het spannend vindt om uit de kleren te gaan. Daarom starten we de afspraak met een persoonlijk gesprek, om je eerst aan de omgeving te laten wennen. Pas wanneer jij er klaar voor bent, gaan we van start en duurt het maximaal drie minuten om je zwangere lichaam volledig te scannen voor jouw unieke buikbeeld.

Het proces van een buikbeeldje

Zwangere vrouwen bekijken vaak hun lijf om in hen op te nemen waar het vrouwelijk lichaam tot in staat is: van verandering tot groei en bescherming. Kon je dat beeld maar vastleggen, bewaren en voor eeuwig in een doosje stoppen. Maar wat nou als dat kon, in de vorm van een buikbeeldje?

Je prachtige zwangere buik vereeuwigen in een buikbeeldje

een heel bijzonder cadeau!

*je ontvangt automatisch maandelijks onze nieuwsbrief in je mailbox

Schrijf je in en maak iedere maand kans!

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-