Je zwangere buik vereeuwigen in een 3D-beeldje is een prachtige ode aan je zwangerschap. In het Noorden van Vlaanderen, gelegen in het groene Schoten, hebben we een sfeervolle studio waar je je zwangere buik kunt vastleggen!

Maak een beeldje van je zwangere buik in Vlaanderen!

Tevreden zwangere mama's gingen je voor 
5000+

maak hier je afspraak

Maak je afspraak hier!

LEES ALLES OVER ONS!

Humor, zelfspot, gezelligheid en een hoop liefde. Met die woorden omschrijven we onszelf als Sisters, vrouwen en moeders. We ondernemen recht vanuit ons hart en zijn gewoon onszelf. Iedere Sister geeft je de ruimte en veiligheid om jezelf te zijn, zodat we allebei genieten van de afspraak. Want we zijn er voor jou en met jou. 

Wat ons gelukkig maakt? Als we door onze passie, jou zien stralen met je meest dierbare herinnering. Zo maken we de wereld een klein beetje mooier. 

Nieuwsgierig naar de verhalen, talenten en typische weetjes van elke Sister?

Over het team BellySisters

@NAOMIVANASOFFICIAL

NAomi van as

Zo blij dat ik, na lang twijfelen, heb besloten langs te gaan bij de BellySisters! Het was een hele leuke ervaring en het voelde ook meteen vertrouwd. Bedankt voor het prachtige beeldje. 

@natalievijfhuizen

natalie vijfhuizen

Mijn allerlaatste zwangerschap vastgelegd in een mooi bronzen 3D beeldje, zo bijzonder! Heel fijn geholpen door de meiden van BellySisters en ik kan niet wachten om het beeldje te ontvangen! 

@mariekeelsinga

Marieke Elsinga

 Wat ben ik blij met het prachtige bronzen beeldje dat ik bij BellySisters heb laten maken tijdens mijn zwangerschap. Elke keer als ik er naar kijk denk ik: "Wow, toen zat Jip nog in mijn buik!" 

Mooie woorden

Met veel liefde en passie helpen Steffie en Kaitlin, ons team van meiden uit Vlaanderen - je graag met het vereeuwigen van je zwangere buik in een 3D-beeld. Voordat we beginnen maken we eerst uitgebreid kennis, en brengen je wensen in beeld om deze te koppelen aan onze mogelijkheden.

Liefde en passie uit Vlaanderen wanneer je een beeldje van je je zwangere buik maakt

Na het scanproces voor het beeld van je zwangere buik is er zoveel meer te doen in het prachtige Vlaanderen! Breng een bezoek aan een van de bekende steden Antwerpen, Lier of Mechelen. Of kies ervoor om het gezellige Schoten, waar onze studio gelegen is, te ontdekken!

Meer in Vlaanderen: to do tips na de scanafspraak van je beeldje

We vinden het belangrijk om voor iedereen goed bereikbaar te zijn. Daarom hebben we ervoor gekozen om ons in het midden van Vlaanderen, in Antwerpen, te vestigen. Niet in het centrum van Antwerpen, maar net daarbuiten in het mooie Schoten. Moet je iets langer rijden dan gehoopt? Dan beloven we je dat de afspraak de moeite waard is – en laten je niet naar huis gaan voordat al je wensen omtrent je beeldje van je zwangere buik zijn vervuld!

BellySisters in Vlaanderen – goed bereikbaar!

Het is een prachtige ode aan je zwangerschap om de veilige haven van je kleintje te laten vastleggen. De BellySisters, bestaande uit tien vrouwen uit zowel Vlaanderen als Nederland, helpen je graag om deze herinnering van je zwangere buik te vangen in een 3D-beeldje.

Een beeld van je zwangere buik maken in Vlaanderen

Je zwangere buik vereeuwigen wordt ook in Vlaanderen steeds bekender en vaker gedaan. Maak van je afspraak een gezellig dagje uit en combineer je bezoek aan de BellySisters met een van de sfeervolle steden in Vlaanderen. Kies bijvoorbeeld voor Lier, de parel van Vlaanderen, de kerkenstad Mechelen of het prachtige oude Antwerpen.

Must do in Vlaanderen:
je zwangere buik vereeuwigen!

een heel bijzonder cadeau!

*je ontvangt automatisch maandelijks onze nieuwsbrief in je mailbox

Schrijf je in en maak iedere maand kans!

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-