Meer informatie

Het Motherhood beeldje - misschien wel de meest bijzondere uitvoering van al onze sisters. Want waar de meeste 3D-beeldjes worden gemaakt met de baby nog veilig in de buik, is het Motherhood beeldje de vereeuwiging van een onbetaalbaar gevoel: de baby veilig op de borst van de moeder. Een familiestuk in de notendop.

Motherhood

Een afspraak voor het Motherhood beeld verloopt net iets anders dan voor het vereeuwigen van een zwangerschap. Hier is je kindje immers een belangrijk onderdeel van de scan. Over het algemeen geldt: hoe ouder een kindje, hoe beweeglijker. En omdat je baby tijdens de scan (circa drie minuten) stil moet liggen, adviseren we om in de eerste twee maanden na de geboorte bij ons langs te komen. 

Dat voelt misschien wat snel, maar we zorgen ervoor dat zowel jij als je baby volledig ontspannen zijn. Hoe we dat doen? Door meer tijd voor de afspraak nemen en door jullie iets eerder bij ons uit te nodigen zodat je kleintje kan wennen. En met een warme doek die je zelf van huis hebt meegenomen, voelt je baby tot slot de comfort van thuis in onze studio. 

Wanneer kan je het beste langskomen

Onze Motherhood beelden worden enkel gegoten in brons. Een bewuste keuze, omdat we streven naar het hoogst haalbare als het gaat om kwaliteit. Via deze ambachtelijke een eeuwenoude techniek - waar het kleinste detail zichtbaar moet zijn in het eindresultaat - kunnen we dat voor jouw beeld waarborgen.  

Eeuwenoude techniek

bellysisters@outlook.com

Dat kan uitsluitend via e-mail

Wil je een afspraak maken voor een Motherhood beeld?

€1095

€1025

€975

met baby

19cm

17cm

15cm

Formaat

Wanneer je bij ons langs komt, ben je verzekerd van een échte BellySister. Een blijvende herinnering voor altijd. De genoemde tarieven zijn inclusief opstart-, bewerk- en verzendkosten. 

Tarieven

Op je borst voelt je baby je hartslag. Dat kalmeert je kleintje en biedt de nodige rust en geborgenheid. Andersom is er voor jou als moeder geen fijner gevoel dan je baby zo dicht mogelijk bij je hart te dragen. Wij vangen deze herinnering - het beeld van moeder en kind tegen elkaar - en maken de onvoorwaardelijke liefde tastbaar.

De liefde van een moeder en baby gevangen in een beeld

Tijdens de afspraak sta jij als moeder met je baby letterlijk in beeld – alle aandacht gaat naar jullie. Want we snappen als geen ander dat het spannend is om je pasgeboren baby mee te nemen. We streven naar een ontspannen sfeer door je eerder uit te nodigen en houden onrust buiten de deur door net wat langer de tijd te nemen.

Moeder en kind in beeld

Het Motherhood kunstwerk wordt gemaakt door het unieke beeld van jou als moeder met je baby op de borst te vangen middels 3D-fotografie. De 3D-scan wordt vervolgens naar wens met de hand nabewerkt, en vormt de basis voor jouw bronzen, unieke Motherhood beeld.

Beeld moeder en baby: het proces   

Wat je je misschien nog niet realiseert, is dat het proces voor het maken van een uniek familiestuk begonnen is zodra je voet over onze drempel zet. En eenmaal vervaardigd is het enkel nog aan jou om je moeder en kind beeldje een mooie plek in huis te geven. 

Waarom een beeld van moeder en baby zo bijzonder is

Een onbetaalbaar gevoel: het warme lijfje van je pasgeboren baby tegen je borst. Je gezicht in de zachte haartjes van je baby gedrukt om zijn of haar geur op te snuiven. Soms zou je willen dat je dit moment, het beeld van moeder en kind, kon vangen om in een doosje te stoppen en te bewaren – heel goed bewaren. Dat is precies wat ons Motherhood beeldje doet. Een tastbare herinnering van dat onbetaalbare gevoel.

Moeder en kind: vereeuwigd in een uniek bronzen beeld