Je kunt het eigenlijk wel een cadeautje voor jezelf noemen, een unieke 3D-print van je zwangere buik. Een ode aan het feit dat je lichaam hier tot in staat is. Een herinnering, om weer even terug te gaan in dat moment, en hoe het ook alweer voelde. Maar bovenal een tastbaar object die je neer kunt zetten waar je wilt. Omdat je trots bent, omdat je het waard bent.

Een 3D-print van je zwangere buik

werkwijze

maak hier je afspraak

Maak je afspraak hier!

impressie studio

Je buik is de veilige haven van je kleintje. Een plek die zorgt, beschermt en laat wennen aan een wereld daarbuiten. En het mooie? Iedere buik is anders. Groot of klein, met of zonder tijgerstreepjes, juist naar voren of niet. De zwangere buik dient één en hetzelfde doel: volledige bescherming voor je baby. Een ode aan je buik!

Een tastbare herinnering aan je zwangerschap

@marlouvolkerink

Marlou volkerink

Het beeldje heeft een ere plekje gekregen bij ons in huis, ik kijk er elke dag naar met een grote glimlach op mijn gezicht. Zo bijzonder dat je lichaam dit kan en voor eeuwig vast te laten leggen.

...

Wendy

Zo blij met wat de BellySisters mogelijk hebben gemaakt. Een mooie herinnering aan een klein wondertje. Ik voelde me erg op m’n gemak tijdens het proces door de professionaliteit en hun leuke persoonlijkheden. Het resultaat mag er zijn!

@naomivanasofficial

naomi van as

Zo blij dat ik, na lang twijfelen, heb besloten langs te gaan bij de BellySisters! Het was een hele leuke ervaring en het voelde ook meteen vertrouwd. Bedankt voor het prachtige beeldje.

Mooie woorden

Wellicht moet je er nog even over nadenken, of weet je het allang al. Wat je situatie ook is, we adviseren je om direct een afspraak te maken zodra je de knoop hebt doorgehakt omdat onze agenda snel volloopt. Weet je bij week 15 van je zwangerschap al dat je een 3D-print wilt van je zwangere buik, dan kun je alvast je plekje reserveren. Kijk voor de beschikbaarheid in onze agenda!

Wanneer plan jij je 3D-buikprint?

Een 3D-print van je zwangere buik betekent dat je alles ziet wat je op je lijf hebt zitten, inclusief striae, tatoeages, een litteken of eventuele oneffenheden. Wij vinden het vrouwenlichaam mooi zoals zij is, maar misschien vind je het zelf fijn om bepaalde oneffenheden te verzachten. Wij bewerken de scan met de hand voor je na, totdat jij er tevreden mee bent.

Een 3D-print van je zwangere buik: een-op-een kopie 

We krijgen vaak de vraag of het ook mogelijk is om een beeldje te maken van een (normale) 2D-foto. Maar omdat een 2D-foto geen diepte heeft, kun je hier ook geen 3D-beeld van maken dat 100% identiek is aan je eigen lichaam. Een 3D-scan, welke gemaakt wordt met een speciale handscanner, is echt de basis om een 3D-print van je zwangere buik te maken.

Waarom een 3D-print anders is dan een foto

Absoluut niet. De 3D-printtechniek werkt met dezelfde technologie als van een fotocamera, inclusief de flitsen. Wist je dat onze 3D-scanner wel 1000 foto’s per minuut maakt? Wanneer we in drie minuten om je lichaam lopen, hebben we voldoende tijd om een 3D-print van je zwangere buik te scannen. Vind je de flitsen vervelend, dan hebben we hiervoor een zonnebril die je kunt opzetten.

Is een 3D-buikprint gevaarlijk?

Hoewel een zwangerschap negen maanden duurt, vliegt de periode ook weer voorbij. Het is daarom meer dan logisch dat je de behoefte hebt deze herinnering zo lang mogelijk levendig te houden in de vorm van een prachtig en tastbaar kunstwerk: een 3D-print van je zwangere buik. 

Een 3D-buikprint als ode aan je zwangerschap

een heel bijzonder cadeau!