Je kunt het eigenlijk wel een cadeautje voor jezelf noemen, een unieke 3D-print van je zwangere buik. Een ode aan het feit dat je lichaam hier tot in staat is. Een herinnering, om weer even terug te gaan in dat moment, en hoe het ook alweer voelde. Maar bovenal een tastbaar object die je neer kunt zetten waar je wilt. Omdat je trots bent, omdat je het waard bent.

Een 3D-print van je zwangere buik

Wat leuk dat we je mogen ontvangen! Wanneer je een afspraak maakt, betaal je €20,– reserveringskosten. Dit bedrag brengen we in mindering zodra je je beeldje bij ons in de studio betaalt. De afspraak (inclusief het scannen) duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur.

Onze BellySisters Experience Studio in Alkmaar is geopend op woensdag van 13:00 uur tot 21:00 uur
en op donderdag, vrijdag en zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur. 

Op woensdag is het mogelijk je scan afspraak te combineren met een zwangerschapsmassage en op donderdag en zaterdag met een mini fotoshoot.

Maak je afspraak

Wellicht moet je er nog even over nadenken, of weet je het allang al. Wat je situatie ook is, we adviseren je om direct een afspraak te maken zodra je de knoop hebt doorgehakt omdat onze agenda snel volloopt. Weet je bij week 15 van je zwangerschap al dat je een 3D-print wilt van je zwangere buik, dan kun je alvast je plekje reserveren. Kijk voor de beschikbaarheid in onze agenda!

Wanneer plan jij je 3D-buikprint?

Een 3D-print van je zwangere buik betekent dat je alles ziet wat je op je lijf hebt zitten, inclusief striae, tatoeages, een litteken of eventuele oneffenheden. Wij vinden het vrouwenlichaam mooi zoals zij is, maar misschien vind je het zelf fijn om bepaalde oneffenheden te verzachten. Wij bewerken de scan met de hand voor je na, totdat jij er tevreden mee bent.

Een 3D-print van je zwangere buik: een-op-een kopie 

We krijgen vaak de vraag of het ook mogelijk is om een beeldje te maken van een (normale) 2D-foto. Maar omdat een 2D-foto geen diepte heeft, kun je hier ook geen 3D-beeld van maken dat 100% identiek is aan je eigen lichaam. Een 3D-scan, welke gemaakt wordt met een speciale handscanner, is echt de basis om een 3D-print van je zwangere buik te maken.

Waarom een 3D-print anders is dan een foto

Absoluut niet. De 3D-printtechniek werkt met dezelfde technologie als van een fotocamera, inclusief de flitsen. Wist je dat onze 3D-scanner wel 1000 foto’s per minuut maakt? Wanneer we in drie minuten om je lichaam lopen, hebben we voldoende tijd om een 3D-print van je zwangere buik te scannen. Vind je de flitsen vervelend, dan hebben we hiervoor een zonnebril die je kunt opzetten.

Is een 3D-buikprint gevaarlijk?

Hoewel een zwangerschap negen maanden duurt, vliegt de periode ook weer voorbij. Het is daarom meer dan logisch dat je de behoefte hebt deze herinnering zo lang mogelijk levendig te houden in de vorm van een prachtig en tastbaar kunstwerk: een 3D-print van je zwangere buik. 

Een 3D-buikprint als ode aan je zwangerschap

een heel bijzonder cadeau!