Je buik vereeuwigen in een bronzen beeldje is een prachtige ode aan je zwangerschap. Niet voor niets wordt een bronzen beeld al jaren gezien als exclusief en iets kunstzinnigs. Extra bijzonder: een bronzen beeld is een mooi voorbeeld van pure ambacht - deze wordt namelijk met aandacht vervaardigd door onze bronsgieter.

Een bronzen beeldje van je zwangere buik

Tevreden zwangere mama's gingen je voor 
5000+

maak hier je afspraak

Maak je afspraak hier!

LEES ALLES OVER ONS!

Humor, zelfspot, gezelligheid en een hoop liefde. Met die woorden omschrijven we onszelf als Sisters, vrouwen en moeders. We ondernemen recht vanuit ons hart en zijn gewoon onszelf. Iedere Sister geeft je de ruimte en veiligheid om jezelf te zijn, zodat we allebei genieten van de afspraak. Want we zijn er voor jou en met jou. 

Wat ons gelukkig maakt? Als we door onze passie, jou zien stralen met je meest dierbare herinnering. Zo maken we de wereld een klein beetje mooier. 

Nieuwsgierig naar de verhalen, talenten en typische weetjes van elke Sister?

Over het team BellySisters

@NAOMIVANASOFFICIAL

NAomi van as

Zo blij dat ik, na lang twijfelen, heb besloten langs te gaan bij de BellySisters! Het was een hele leuke ervaring en het voelde ook meteen vertrouwd. Bedankt voor het prachtige beeldje. 

@natalievijfhuizen

natalie vijfhuizen

Mijn allerlaatste zwangerschap vastgelegd in een mooi bronzen 3D beeldje, zo bijzonder! Heel fijn geholpen door de meiden van BellySisters en ik kan niet wachten om het beeldje te ontvangen! 

@mariekeelsinga

Marieke Elsinga

 Wat ben ik blij met het prachtige bronzen beeldje dat ik bij BellySisters heb laten maken tijdens mijn zwangerschap. Elke keer als ik er naar kijk denk ik: "Wow, toen zat Jip je nog in mijn buik!" 

Mooie woorden

Een uniek bronzen beeld van je zwangerschap

Onze bronzen beeldjes worden vervaardigd uit 100% brons. En juist omdat we maar liefst vier bronzen uitvoeringen hebben, is er voor ieder wat wils. Kies je voor licht of donker gepatineerd? En is je gewenste maat de 15cm, 17cm of 19cm? Alle keuzes tezamen zorgen ervoor dat je je eigen unieke bronzen beeld van je zwangere buik creëert. Is je beeldje klaar? Dan bewerken we deze met de hand voor je na, klaar om het mooiste plekje in huis te veroveren.

In de techniek bronsgieten zit nu eenmaal een hoop liefde. Dat komt omdat iedere stap in het proces de aandacht verdient. Het kleinste detail is namelijk al zichtbaar in het eindresultaat. We werken daarom met getalenteerde bronsgieters die inmiddels al honderden bronzen beelden van zwangere vrouwen in hun handen hebben gehad, maar evengoed dagelijks streven naar het hoogst haalbare.

Aandacht: het belangrijkste ingrediënt van je zwangere buik in brons

Wat brons onderscheidt van andere materialen, is het gewicht. Brons is van nature een zwaar materiaal wanneer het gegoten is. Iets dat je ook direct voelt wanneer je het beeldje in handen hebt. Mooi meegenomen: brons is ontzettend makkelijk in onderhoud. Een zachte, droge doek om af en toe het stof vanaf te poetsen is voldoende. Zo houd je het bronzen beeldje van je zwangere buik het langste mooi! 

Hoe onderhoud je het bronzen beeldje van je zwangerschap?

De Bronze Sister, een van onze favoriete beeldjes. Dat komt door de krachtige en unieke uitstraling die het beeldje heeft. Plaats hem op een sokkel in de woonkamer, of juist als ode aan de zwangerschap in de babykamer. Een ding is zeker: wie kiest voor een bronzen beeldje van haar zwangere buik, heeft een oogverblindende herinnering voor het leven in huis gehaald!

Je zwangere buik in brons

Denk je erover na een bronzen beeld van je zwangerschap te laten maken? We helpen je hier graag bij. En, we beloven je dat je aan het eind van het proces een uniek beeld in handen hebt - ontstaan vanuit een eeuwenoude techniek.

Je zwangere buik gevangen in brons

een heel bijzonder cadeau!

*je ontvangt automatisch maandelijks onze nieuwsbrief in je mailbox

Schrijf je in en maak iedere maand kans!

Win een cadeaubon t.w.v. €100,-