Je buik vereeuwigen in een bronzen beeldje is een prachtige ode aan je zwangerschap. Niet voor niets wordt een bronzen beeld al jaren gezien als exclusief en iets kunstzinnigs. Extra bijzonder: een bronzen beeld is een mooi voorbeeld van pure ambacht - deze wordt namelijk met aandacht vervaardigd door onze bronsgieter.

Een bronzen beeldje van je zwangere buik

Wat leuk dat we je mogen ontvangen! Wanneer je een afspraak maakt, betaal je €20,– reserveringskosten. Dit bedrag brengen we in mindering zodra je je beeldje bij ons in de studio betaalt. De afspraak (inclusief het scannen) duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur.

Onze BellySisters Experience Studio in Alkmaar is geopend op woensdag van 13:00 uur tot 21:00 uur
en op donderdag, vrijdag en zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur. 

Op woensdag is het mogelijk je scan afspraak te combineren met een zwangerschapsmassage en op donderdag en zaterdag met een mini fotoshoot.

Maak je afspraak

Een uniek bronzen beeld van je zwangerschap

Onze bronzen beeldjes worden vervaardigd uit 100% brons. En juist omdat we maar liefst vier bronzen uitvoeringen hebben, is er voor ieder wat wils. Kies je voor licht of donker gepatineerd? En is je gewenste maat de 15cm, 17cm of 19cm? Alle keuzes tezamen zorgen ervoor dat je je eigen unieke bronzen beeld van je zwangere buik creëert. Is je beeldje klaar? Dan bewerken we deze met de hand voor je na, klaar om het mooiste plekje in huis te veroveren.

In de techniek bronsgieten zit nu eenmaal een hoop liefde. Dat komt omdat iedere stap in het proces de aandacht verdient. Het kleinste detail is namelijk al zichtbaar in het eindresultaat. We werken daarom met getalenteerde bronsgieters die inmiddels al honderden bronzen beelden van zwangere vrouwen in hun handen hebben gehad, maar evengoed dagelijks streven naar het hoogst haalbare.

Aandacht: het belangrijkste ingrediënt van je zwangere buik in brons

Wat brons onderscheidt van andere materialen, is het gewicht. Brons is van nature een zwaar materiaal wanneer het gegoten is. Iets dat je ook direct voelt wanneer je het beeldje in handen hebt. Mooi meegenomen: brons is ontzettend makkelijk in onderhoud. Een zachte, droge doek om af en toe het stof vanaf te poetsen is voldoende. Zo houd je het bronzen beeldje van je zwangere buik het langste mooi! 

Hoe onderhoud je het bronzen beeldje van je zwangerschap?

De Bronze Sister, een van onze favoriete beeldjes. Dat komt door de krachtige en unieke uitstraling die het beeldje heeft. Plaats hem op een sokkel in de woonkamer, of juist als ode aan de zwangerschap in de babykamer. Een ding is zeker: wie kiest voor een bronzen beeldje van haar zwangere buik, heeft een oogverblindende herinnering voor het leven in huis gehaald!

Je zwangere buik in brons

Denk je erover na een bronzen beeld van je zwangerschap te laten maken? We helpen je hier graag bij. En, we beloven je dat je aan het eind van het proces een uniek beeld in handen hebt - ontstaan vanuit een eeuwenoude techniek.

Je zwangere buik gevangen in brons

een heel bijzonder cadeau!