Meer informatie

Het moeder en kind beeldje - misschien wel de meest bijzondere uitvoering van al onze sisters. Want waar de meeste 3D-beeldjes worden gemaakt met de baby nog veilig in de buik, is het moeder en kind beeldje de vereeuwiging van een onbetaalbaar gevoel: de baby veilig op de borst van de moeder. Een familiestuk in de notendop.

Moeder en kind beeldje

Wat is er fijner dan het moment dat je baby op je borst ligt? Het is intiem en voelt vertrouwd voor jullie allebei. Je voelt je trots, want je hebt je kind gedragen en nu ligt het rustig bij je. Met een onbeschrijflijk grote liefde kijk je naar je kind en voel je de warmte van het kleine lijfje. Je ruikt de geur van je baby en streelt het zachte huidje. Dat is een onbeschrijflijk magisch gevoel. 

Het is duidelijk dat de band tussen jou en je kind speciaal is. En het liefst zet je de tijd stil en houd je je kleine baby voor altijd zo bij je. Maar deze periode vliegt voorbij, want je kind groeit snel. 

Hoe magisch is het als je die ultieme liefde vereeuwigd? Jullie samen tegen elkaar aan, in een kunstwerk. Een speciaal beeld dat jullie band zichtbaar maakt en levend houdt. Een familiestuk waarmee je later aan je kind laat zien hoeveel liefde je al vanaf het begin voelt.

Zet de tijd van jullie liefde stil

Ik wil een afspraak maken!

De magie tussen jou en je kind is onbetaalbaar en verdient het om altijd te blijven bestaan. Daarom is het kunstwerk van hoogst haalbare kwaliteit en het laten maken een hele beleving. Vanaf het moment bij ons in de studio, totdat je het beeld thuis hebt staan. 

  • Een magische houding: je baby dicht op je borst of voedend in je armen.
  • Een gegoten bronzen beeld dat voor eeuwig is, met de hand bewerkt door onze bronsgieter.
  • Extra aandacht, tijd en liefde in de afspraak om jou en je kleintje te laten wennen en ontspannen.

Maak jullie liefde eeuwig met een Echte BellySister

€1095

€1025

€975

met baby

19cm

17cm

15cm

Formaat

Wanneer je bij ons langs komt, ben je verzekerd van een échte BellySister. Een blijvende herinnering voor altijd. De genoemde tarieven zijn inclusief opstart-, bewerk- en verzendkosten. 

Tarieven

Maak hier een afspraak voor jouw scan

Heb je al een speciale plek in gedachten? Ongeveer 16 tot 20 weken later staat het beeld klaar in een waanzinnig mooi doosje met een persoonlijk kaartje. We sturen dit naar je huisadres. Vanaf nu is deze ultieme liefde tussen jou en je kind voor altijd voelbaar!

Je moederliefde is voelbaar

Stap 4

Nog heel eventjes, totdat je je eigen kunstwerk thuis hebt staan. Maar eerst maakt de bronsgieter op een ambachtelijke manier je moeder en kind beeld.

De bewerking van de bronsgieter

Stap 3

Het moment is daar! We snappen heel goed dat het spannend is om je pasgeboren baby mee te nemen. Daarom nemen we de hele ochtend of middag de tijd voor de scan. Eerst vertellen we je met liefde alles over de mogelijkheden, zodat je keuzes maakt die goed voelen. Welk materiaal kies je? Wil je een beeld met je baby tegen je borst of misschien wel voedend?

Daarna blijf je alleen met je kind in de ruimte, dus er is genoeg tijd om te voeden of te knuffelen. Slaapt je kindje? Dan geef je ons een seintje en begint het scannen voor twee minuten. Je bekijkt samen met ons het resultaat en pas als je tevreden bent, maken we de scan digitaal af.

De scan van jou en je kindje

Stap 2

Binnen twee maanden na de geboorte is de beste periode om langs te komen voor een scan. Je afspraak plan je op één van onze twee speciale scan dagen voor moeder en kind beelden. Dit is op maandag en dinsdag in de ochtend of middag. Na het maken van een afspraak krijg je alle informatie die je nodig hebt voor deze dag!

Maak je afspraak voor de scan

Stap 1

Zo geef jezelf een herinnering voor het leven

Op je borst voelt je baby je hartslag. Dat kalmeert je kleintje en biedt de nodige rust en geborgenheid. Andersom is er voor jou als moeder geen fijner gevoel dan je baby zo dicht mogelijk bij je hart te dragen. Wij vangen deze herinnering - het beeld van moeder en kind tegen elkaar - en maken de onvoorwaardelijke liefde tastbaar.

De liefde van een moeder en baby gevangen in een beeld

Tijdens de afspraak sta jij als moeder met je baby letterlijk in beeld – alle aandacht gaat naar jullie. Want we snappen als geen ander dat het spannend is om je pasgeboren baby mee te nemen. We streven naar een ontspannen sfeer door je eerder uit te nodigen en houden onrust buiten de deur door net wat langer de tijd te nemen.

Moeder en kind in beeld

Het Motherhood kunstwerk wordt gemaakt door het unieke beeld van jou als moeder met je baby op de borst te vangen middels 3D-fotografie. De 3D-scan wordt vervolgens naar wens met de hand nabewerkt, en vormt de basis voor jouw bronzen, unieke Motherhood beeld.

Beeld moeder en baby: het proces   

Wat je je misschien nog niet realiseert, is dat het proces voor het maken van een uniek familiestuk begonnen is zodra je voet over onze drempel zet. En eenmaal vervaardigd is het enkel nog aan jou om je moeder en kind beeldje een mooie plek in huis te geven. 

Waarom een beeld van moeder en baby zo bijzonder is

Een onbetaalbaar gevoel: het warme lijfje van je pasgeboren baby tegen je borst. Je gezicht in de zachte haartjes van je baby gedrukt om zijn of haar geur op te snuiven. Soms zou je willen dat je dit moment, het beeld van moeder en kind, kon vangen om in een doosje te stoppen en te bewaren – heel goed bewaren. Dat is precies wat ons Motherhood beeldje doet. Een tastbare herinnering van dat onbetaalbare gevoel.

Moeder en kind: vereeuwigd in een uniek bronzen beeld