bekijk een impressie

Zodra je voet over de drempel zet in onze BellySisters Experience, draait het allemaal echt even om jou en je baby. Stilstaan bij je zwangerschap, genieten van het wonder in je buik, maar vooral: ontspannen.

Voor wie haar zwangerschap extra wil vereeuwigen, hebben we, naast twee scanruimtes voor een uniek 3D-beeldje, een serene fotostudio gecreëerd waar onze fotografen je op de mooiste manier vastleggen met een zwangerschapsshoot.

En als je er dan toch bent: wist je dat we de mooiste spullen verkopen in onze gloednieuwe mini-conceptstore? Denk aan de mooiste baby wear van Nanami, musthaves van Teddy & Beer, verzorgingsproducten van Mushi, twinning setjes van Little Indians en – onmisbaar – de elektrische Elvie borstkolf. Alle producten zijn met liefde en aandacht uitgekozen en zijn – naar ons idee – onmisbaar voor je baby uitzet.

Impressie studio

"Neem de tijd om te stralen."

@marlouvolkerink

Marlou volkerink

Het beeldje heeft een ere plekje gekregen bij ons in huis, ik kijk er elke dag naar met een grote glimlach op mijn gezicht. Zo bijzonder dat je lichaam dit kan en voor eeuwig vast te laten leggen.

...

Wendy

Zo blij met wat de BellySisters mogelijk hebben gemaakt. Een mooie herinnering aan een klein wondertje. Ik voelde me erg op m’n gemak tijdens het proces door de professionaliteit en hun leuke persoonlijkheden. Het resultaat mag er zijn!

@naomivanasofficial

naomi van as

Zo blij dat ik, na lang twijfelen, heb besloten langs te gaan bij de BellySisters! Het was een hele leuke ervaring en het voelde ook meteen vertrouwd. Bedankt voor het prachtige beeldje.

Mooie woorden