Als twee enthousiaste vrouwen met een gezonde dosis West-Friese nuchterheid, komt het ondernemen recht vanuit ons hart. Wij geloven dat we met ons stukje ondernemerschap - het vastleggen van misschien wel je meest dierbare herinnering - de wereld een klein beetje mooier maken. Voor jou, met jou.

De Sisters

Een gepassioneerde moeder van drie, die nooit stil zit. Daarnaast een keukenprinses en gezelligheidsdier die naast een druk gezinsleven ook nog De Geboortehulp runt. Haar "4e kindje" en eigen onderneming sinds 2013. Vindt haar rust in een heerlijke avondwandeling. Een optimistische realist die pas echt gelukkig wordt van andermans geluk.

Jacqueline

'79

Een impulsieve chaoot die het liefst alles op haar eigen(wijze) manier doet. Reislustig en nieuwsgierig met een passie voor fotografie waarbij Sev & Lio de show stelen. Een tikkeltje gek maar altijd de vrolijke optimist die leeft in het moment en geniet van kleine dingen. Laat zich inspireren door verhalen van mensen, om zo elke dag een beetje wijzer te worden.

Maaike

'90

Deze mommy zoekt in alles een avontuur, is het een aantal jaar wonen in het buitenland of een kickboxwedstrijd - niets te gek. Een echte 'foodie' die haar energie graag in sporten stopt, het liefste elke dag wel even. Houdt van nieuwe mensen leren kennen, maar geniet ook van de rust thuis samen met haar gezin. Een echte energiebom die graag bijdraagt aan het maken van mooie herinneringen.

Astrid

'89

Een reislustige lieverd die naast haar werk bij de BellySisters touristen enthousiast maakt met een stadstour door ons geliefde Alkmaar. Een zorgzame mama van drie, die je naast op pad gaan met haar kids blij kunt maken met een avondje kokkerel en goede wijn. Altijd oprecht geïnteresseerd in de mens en daarom een hele goede aanvulling op ons team. 

Ellen

'79

Deze enthousiaste en zorgzame moeder van twee meiden is een bezige bij en gaat graag op pad met haar gezin. Drinkt elke dag een heerlijke cappuccino, want het is altijd tijd voor koffie. Heeft een passie voor interieur en kan zich helemaal verliezen in Instagram en social media. Naast het scannen van alle prachtige vrouwen in de studio is zij ook creatief in het atelier.

Leonie

'90

Liefdevolle moeder van drie kanjers. Geniet van het zorgen voor haar gezin en kan heerlijk opladen van een fijne wandeling in de natuur met een goede podcast, dansen op een festival of een bezoekje aan de sauna. Kan geen genoeg krijgen van mooie gesprekken over het moederschap en alles rondom het krijgen van een kindje.

Daisy

'91

our favorites!