Leer ons beter kennen

Als twee enthousiaste vrouwen met een gezonde dosis West-Friese nuchterheid, komt het ondernemen recht vanuit ons hart. Wij geloven dat we met ons stukje ondernemerschap - het vastleggen van misschien wel je meest dierbare herinnering - de wereld een klein beetje mooier maken. Voor jou, met jou.

De Sisters

Een gepassioneerde moeder van drie, die nooit stil zit. Een keukenprinses en gezelligheidsdier die naast een druk gezinsleven haar handen niet omdraait voor een paar culinaire hoogstandjes. Ondernemer in hart en nieren en kan zichzelf verliezen in een bordspel of karaoke avond. Een optimistische realist die pas echt gelukkig wordt van andermans geluk.

Jacqueline

'79

Een impulsieve chaoot die het liefst alles op haar eigen(wijze) manier doet. Reislustig en nieuwsgierig met een passie voor fotografie waarbij Sev & Lio de show stelen. Een tikkeltje gek maar altijd de vrolijke optimist die leeft in het moment en geniet van kleine dingen. Laat zich inspireren door verhalen van mensen, om zo elke dag een beetje wijzer te worden.

Maaike

'90

Een sociale en creatieve mommy die naast haar werk bij de BellySisters een eigen onderneming Studio Papermoon heeft in (geboorte)kaarten en illustraties. Deelt graag over haar interieur en het moederschap op Instagram. Geniet van verre reizen, gezelligheid met vriendinnen, maar bovenal van haar gezin met man Frank en dochtertje Wies.

Manon

'91

Deze enthousiaste en zorgzame moeder van twee meiden is een bezige bij en gaat graag op pad met haar gezin. Drinkt elke dag een heerlijke cappuccino, want het is altijd tijd voor koffie. Heeft een passie voor interieur en kan zich helemaal verliezen in Instagram en social media. Naast het scannen van alle prachtige vrouwen in de studio is zij ook creatief in het atelier.

Leonie

'90

Deze mommy zoekt in alles een avontuur, is het een aantal jaar wonen in het buitenland of een kickboxwedstrijd - niets te gek. Een echte 'foodie' die haar energie graag in sporten stopt, het liefste elke dag wel even. Houdt van nieuwe mensen leren kennen, maar geniet ook van de rust thuis samen met haar gezin. Een echte energiebom die graag bijdraagt aan het maken van mooie herinneringen.

Astrid

'89

Gezellige en positieve mama van drie meiden. Is een echt mensen mens en staat altijd voor iedereen klaar. Springt graag op haar racefiets voor een rondje door de polder en kijkt stiekem het liefst nog dagelijks naar GTST. Heeft altijd moeder willen worden en draagt daarom graag bij aan het vereeuwigen van hetgeen dat zo dierbaar is.

Marjolein

'93

Een open en rustige moeder zonder blad voor haar mond. Ze zit het liefst de hele dag in de zon met een boek en leest alles rondom liefde, relaties en ouderschap. Of kruipt graag achter haar naaimachine om haar eigen babyuitzet in elkaar te knutselen. Heeft enorm veel bewondering voor alle zwangere vrouwen en probeert van elke afspraak een feestje te maken.

Kelly

'92

Liefdevolle moeder van drie kanjers. Geniet van het zorgen voor haar gezin en kan heerlijk opladen van een fijne wandeling in de natuur met een goede podcast, dansen op een festival of een bezoekje aan de sauna. Kan geen genoeg krijgen van mooie gesprekken over het moederschap en alles rondom het krijgen van een kindje.

Daisy

'91
our favorites!