Onderstaand stappenplan maakt duidelijk hoe wij samen met jou tot een prachtige herinnering komen. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Werkwijze

Wij bewerken de scan altijd in samenspraak met jou. Zo is het mogelijk om tepels en putjes te verzachten. Na de afspraak wordt jouw beeldje vervaardigd en met alle zorgvuldigheid door ons nagekeken en met de hand bewerkt. Na 8 tot 12 weken is jouw beeldje helemaal klaar en wordt het naar je huisadres gestuurd. Uiteraard is het ook mogelijk om je beeldje bij ons op te halen.

Jouw unieke kunstwerk

Stap 4

Voor het mooiste resultaat adviseren wij je om je zonder kleding te laten scannen. Mocht je liever je ondergoed aan laten, dan hebben wij daar natuurlijk alle begrip voor. Het is belangrijk dat je dan glad en huidkleurig ondergoed aan trekt. Je neemt plaats op de aangegeven plek, neemt de juiste positie aan en de rest doen wij. De uitdaging zit hem in het stil blijven staan, terwijl één van ons met de scanner om je heen loopt. In ongeveer 3 minuten is de scan gemaakt. Het is absoluut niet schadelijk voor jou of je baby. 

Het scanproces

Stap 3

Op de door jou geplande datum en tijd kom je bij ons in de studio in Alkmaar. Onder het genot van een lekker kopje thee of koffie nemen we met elkaar de mogelijkheden door. Ben je er helemaal uit over hoe jouw perfecte beeldje er uit moet komen te zien, gaan we over tot het scannen. De afspraak duurt ongeveer 1 uur.

Ontmoet De Sisters

Stap 2

Boeken kan vanaf het eerste moment dat je zwanger bent. Om je buik zo mooi mogelijk vast te leggen adviseren wij om de afspraak te plannen tussen week 33 en 36 van je zwangerschap. Voor het maken van een afspraak klik je op de button ‘maak je afspraak’. Je ontvangt in je mailbox de bevestiging van de afspraak.

Maak je afspraak

Stap 1

Ben je enthousiast geworden?

bellysisters@outlook.com

Mail ons

Jacqueline

Maaike

Wat leuk dat je een cadeaubon wilt bestellen.
Je kunt ons bellen of mailen voor de mogelijkheden.