Bekijk onze werkwijze

Wil jij een blijvende herinnering aan je zwangerschap? Wij maken met liefde jouw échte BellySister en leggen je hier graag uit hoe we dit doen.

Werkwijze

We ontvangen je met veel liefde in onze conceptstore waar je je alvast kunt laten onderdompelen tussen de mooiste baby items. Daarna is het tijd voor je afspraak en ontmoet je één van de Sisters uit ons team. Onder het genot van een kop koffie of thee koppelen we jouw wensen aan onze mogelijkheden. Zodra je hebt besloten hoe je beeldje eruit komt te zien, gaan we over tot het scannen.

Ontvangst BellySisters Experience

Stap 2

Boeken kan vanaf het moment dat je zwanger bent. Wij adviseren om de afspraak te plannen tussen week 33 en 36 van je zwangerschap. In deze weken is je buik het mooist vast te leggen. Wij hebben een studio in Nederland (Alkmaar, Noord-Holland) en België (Schoten, Antwerpen). In Alkmaar  is het mogelijk je afspraak te combineren met een prachtige fotoshoot.

Maak je afspraak

Stap 1

Bekijk de tarieven

De scan is de basis voor het vervaardigen van jouw beeldje. Deze wordt met alle zorgvuldigheid en voorzichtigheid nagekeken en met de hand bewerkt. Na ongeveer twaalf tot zestien weken is 'ie gereed - klaar om bij ons opgehaald te worden of naar je huisadres verstuurd te worden.

Een cadeautje voor jezelf

Stap 4

* Voor het mooiste resultaat adviseren wij om je zonder kleding te laten scannen. Voel je je hier niet prettig bij, dan kun je het ondergoed aanlaten. Het is dan belangrijk om glad en huidkleurig ondergoed te dragen.

Tijd om vorm aan je beeld te geven! Tijdens het scanproces leggen we je houding vast.* Je neemt plaats op de aangegeven plek met de juiste positie. De grootste uitdaging zit 'm in het stilstaan, terwijl een van ons met de scanner, in twee minuten, om je heen loopt. Indien wenselijk wordt de scan bewerkt, bijvoorbeeld voor het verzachten van putjes of tepels.

Het scanproces

Stap 3

Mariëlle

Judith

Kim

Mooie woorden

Maak hier je afpsraak

Ben je enthousiast geworden?