Onderstaand stappenplan maakt duidelijk hoe wij samen met jou tot een prachtige herinnering komen. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Werkwijze

De scan is de basis voor het vervaardigen van jouw beeldje. Deze wordt met alle zorgvuldigheid en voorzichtigheid nagekeken en met de hand bewerkt. Na acht tot twaalf weken is 'ie gereed - klaar om bij ons opgehaald te worden of naar je huisadres verstuurd te worden.

Een cadeautje voor jezelf

Stap 4

Tijd om vorm aan je beeld te geven! Tijdens het scanproces leggen we je houding vast. * Je neemt plaats op de aangegeven plek met de juiste positie. De grootste uitdaging zit 'm in het stilstaan, terwijl een van ons met de scanner, in twee minuten, om je heen loopt. Indien wenselijk wordt de scan bewerkt, bijvoorbeeld voor het verzachten van putjes of tepels.

* Voor het mooiste resultaat adviseren wij om je zonder kleding te laten scannen. Voel je je hier niet prettig bij, dan kun je het ondergoed aanlaten. Het is dan belangrijk om glad en huidkleurig ondergoed te dragen.

Het scanproces

Stap 3

In onze studio in Alkmaar of Hoorn staan we voor je klaar. Onder het genot van een kop koffie of thee koppelen we jouw wensen aan onze mogelijkheden. Zodra je hebt besloten hoe je beeldje eruit komt te zien, gaan we over tot het scannen.

Ontmoet De Sisters

Stap 2

Boeken kan vanaf het moment dat je zwanger bent. Wij adviseren om de afspraak te plannen tussen week 33 en 36 van je zwangerschap. In deze weken is je buik het mooist vast te leggen.

Maak je afspraak

Stap 1

Ben je enthousiast geworden?