Het vrouwenlichaam: een wonderlijk iets, vind je ook niet? Helemaal wanneer er een kindje in groeit. Juist die herinnering maken we graag voor je tastbaar, door je zwangere buik te vereeuwigen in een 3D-beeld. Van kunststof tot brons, met of zonder armen en in diverse uitvoeringen mogelijk. Een beeldje zoals jij hem wenst, bewerkt of onbewerkt. Op een sokkel, op een pin of wellicht juist op houten ondergrond.

Niets zo fijn als de materialen waar we mee werken te zien en te voelen, om erachter te komen wat het beste bij je past. Tijdens de afspraak nemen we daarom de tijd om je wensen in kaart te brengen en je kennis te laten maken met onze materialen.

Impressie

"Neem de tijd om te stralen."

Anouk

Toen ik 37 weken zwanger was heb ik een beeldje laten maken door de BellySisters en wat was dit een leuke en bijzondere ervaring! Van te voren vond ik het best spannend, maar Maaike en Jacqueline stelden mij zo op mijn gemak dat de spanning al snel verdween. Ook dachten zij goed met mij mee en stelden zij echt mijn wensen centraal. Door hun enthousiasme en deskundigheid ontstond een hele prettige sfeer waardoor het een hele leuke ervaring is geworden. Met niet te vergeten het resultaat: een bijzonder aandenken aan mijn zwangerschap. Bedankt BellySisters!

Rinske

Wat leuk om een van de eerste klanten te zijn! De BellySisters bieden veel verschillende materialen, zodat je een beeldje kunt kiezen die helemaal bij je past. Het contact met de Sisters was fijn en ze laten je zeker op je gemak voelen. Ik kijk ernaar uit om het beeldje straks thuis te hebben, een mooie herinnering aan deze bijzondere tijd!

Tessa

Wauw, ik mocht een tijd geleden, toen ik 36 weken zwanger was een prachtig beeldje van mijn moederlijf maken bij de BellySisters. Wat een onwijs mooi aandenken en cadeautje is dat! De BellySisters doen dit ook fantastisch goed. Je staat er in je blote boobs en bibs, maar ze geven je zoveel vertrouwen en gaan er zo professioneel mee om, dat je gewoon vergeet dat je 5 minuten lang poedelnaakt voor hun staat. Ik ben hun erg dankbaar voor dit prachtige werk.

Nathalie

Wat een onwijs fijne ervaring heb ik gehad bij de BellySisters. Vanaf minuut 1 voel je je op je gemak en wordt er goed geluisterd naar je wensen. Onder het genot van een kopje thee wordt het hele proces rustig aan je uitgelegd. Er zijn veel prachtige materialen waar je uit kunt kiezen en mijn oog viel gelijk op de zwarte Clasic Sister. Na ongeveer 12 weken werd het beeldje persoon bij mij thuis afgeleverd. En wat is het mooi geworden, echt een prachtige herinnering aan de zwangerschap. Deze ervaring raad ik iedereen aan. Nu staat het beeldje als een pronkstuk in de kast en het eindresultaat, onze prachtige zoon, ligt in de box eronder.

Wendy

Zo blij met wat de BellySisters mogelijk hebben gemaakt. Een mooie herinnering aan een klein wondertje. Ik voelde me erg op m’n gemak tijdens het proces door de professionaliteit en hun leuke persoonlijkheden. Het resultaat mag er zijn! Dank jullie wel!

Mooie woorden