meer informatie

Nieuw in onze BellySisters Experience: tot rust komen tijdens een ontspannen zwangerschapsmassage, herinneringen vereeuwigen met een zwangerschapsshoot of struinen door de mini conceptstore.

Zodra je voet over de drempel zet in onze BellySisters Experience, draait het allemaal echt even om jou en je baby. Stilstaan bij je zwangerschap, genieten van het wonder in je buik, maar vooral: ontspannen.

Dat genieten en ontspannen kan bij ons op verschillende manieren. Zo hebben we, naast twee scanruimtes voor een uniek 3D-beeldje, ook een ruimte omgetoverd tot een massageruimte voor een heerlijke zwangerschapsmassage. En voor wie haar zwangerschap extra wil vereeuwigen, hebben we een serene fotostudio gecreëerd waar onze fotografen je op de mooiste manier vastleggen met een zwangerschapsshoot.

En als je er dan toch bent: wist je dat we de mooiste spullen verkopen in onze gloednieuwe mini-conceptstore? Denk aan de mooiste baby wear van Nanami, musthaves van Teddy & Beer, verzorgingsproducten van Mushi, twinning setjes van Little Indians en – onmisbaar – de elektrische Elvie borstkolf. Alle producten zijn met liefde en aandacht uitgekozen en zijn – naar ons idee – onmisbaar voor je baby uitzet.

Experience

"Neem de tijd om te ontspannen."

*Prijs is voor de massage. De kosten van je 3D-beeld zijn hier niet bijgerekend.

maak je afspraak

€75*

De massage vindt plaats in onze massagestudio na de afspraak voor een 3D-beeld

50 minuten volledige ontspanning

Massagetafel aanwezig met uitsparing voor buik en borsten

Super ontspannend voor jou
en je kleintje

Last van onderrug- en bekkenklachten? Dan kijkt de masseur samen met jou naar de meest prettige houding

Zwangerschapsmassage

*Prijs is voor de fotoshoot. De kosten van je 3D-beeld zijn hier niet bijgerekend.

maak je afspraak

€145*

Fotoshoot vindt plaats in onze fotostudio na de afspraak voor een 3D-beeld

Mogelijk op donderdag en zaterdag

Inclusief 7 foto’s die je zelf kiest
uit een beeldbank van 25 foto’s

De shoot duurt +/- 30 minuten

 Alleen of met partner/kinderen

Extra foto's € 7,50 per stuk

We bieden je een ‘cliënt closet’ aan met prachtige jurken in diverse maten

Zwangerschapsshoot

De zwangerschapsshoot of -massage kun je in combinatie met een 3D-scanafspraak maken onder ‘maak een afspraak’. Hieronder vind je nog wat extra informatie. Heb je toch een vraag over het maken van een combi-afspraak? Bel ons gerust op, we helpen je graag.

Hoe kan ik een fotoshoot of massage boeken?

bekijk hier een impressie van de fotoshoot

meer informatie

Wil je onze daglichtstudio huren voor een eigen fotoshoot, cursus of inspirerende sessie?
Dat kan! Bekijk hier de mogelijkheden.

Onze daglichtstudio huren?

Meggy

Wat een super ervaring was het om een prachtig beeldje te laten maken in combinatie met een fotoshoot. Ik voelde me erg op mijn gemak en heb na het shooten de preview snel mogen ontvangen. Wat zijn ze mooi geworden! Ik zou dit elke dame meteen aanraden. Door de combinatie ben je niet de hele dag aan het shooten, maar heb je wel wat prachtig beeldmateriaal van je buik, wat natuurlijk mega waardevol is om te hebben. En wat een ontzettend lieve meiden. Ik ben erg enthousiast en hoop zeker nog eens terug te komen.

Tessa

Wauw, ik mocht een tijd geleden, toen ik 36 weken zwanger was een prachtig beeldje van mijn moederlijf maken bij de BellySisters. Wat een onwijs mooi aandenken en cadeautje is dat! De BellySisters doen dit ook fantastisch goed. Je staat er in je blote boobs en bibs, maar ze geven je zoveel vertrouwen en gaan er zo professioneel mee om, dat je gewoon vergeet dat je 5 minuten lang poedelnaakt voor hun staat. Ik ben hun erg dankbaar voor dit prachtige werk.

Nathalie

Wat een onwijs fijne ervaring heb ik gehad bij de BellySisters. Vanaf minuut 1 voel je je op je gemak en wordt er goed geluisterd naar je wensen. Onder het genot van een kopje thee wordt het hele proces rustig aan je uitgelegd. Er zijn veel prachtige materialen waar je uit kunt kiezen en mijn oog viel gelijk op de zwarte Clasic Sister. Na ongeveer 12 weken werd het beeldje persoon bij mij thuis afgeleverd. En wat is het mooi geworden, echt een prachtige herinnering aan de zwangerschap. Deze ervaring raad ik iedereen aan. Nu staat het beeldje als een pronkstuk in de kast en het eindresultaat, onze prachtige zoon, ligt in de box eronder.

Wendy

Zo blij met wat de BellySisters mogelijk hebben gemaakt. Een mooie herinnering aan een klein wondertje. Ik voelde me erg op m’n gemak tijdens het proces door de professionaliteit en hun leuke persoonlijkheden. Het resultaat mag er zijn! Dank jullie wel!

Mooie woorden